Engel Tanımayan Mutluluk

Geçirdiği trafik kazası sonucu yüzde 98 engelli olan Kabik, üniversitede okurken tanıştığı Mert ile hayatını birleştirdi Bedensel engelli Kabik:'Bedenimiz, zihnimiz engelli olabilir ama kalbimiz hiçbir zaman engelli değil. Kalbimiz aşka, sevgiye her zaman açık'

Muğla'nın Fethiye ilçesinde aşkları engel tanımayan Arife Mert ile bedensel engelli Murat Kabik, dünyaevine girdi.

Kabik, 2007'de üniversitede okurken tanıştığı Mert ile 2009'da nişanlandı. Fethiye'de bir iş yerinde çalışan Murat Kabik, 2012'de geçirdiği trafik kazası sonucu yüzde 98 engelli oldu. Yaşanan kazaya rağmen Arife Mert, nişanlısını yalnız bırakmadı. Ailelerinden izin alan genç çift, 8 Temmuz'da Karagedik İlkokulunun bahçesinde düzenlenen düğünle evlendi.

Murat Kabik, gazetecilere yaptığı açıklamada, düğüne 5 ay kala motosiklet kazası geçirdiğini, nişanlısının bu süreçte kendisini yalnız bırakmadığını söyledi.

Ailesinin de kendisine destek verdiğini belirten Kabik, 'Herkes yanımızda oldu ve düğünümüzü yaptık. Çok mutluyuz.' dedi.

Hiçbir engelin aşka, sevgiye engel olmadığını göstermek istediklerini dile getiren Murat Kabik, 'Bedenimiz, zihnimiz engelli olabilir ama kalbimiz hiçbir zaman engelli değil. Kalbimiz aşka, sevgiye her zaman açık.' diye konuştu.

Eşiyle tanıştığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Arife Mert ise şunları söyledi:

'İlişkimizi mutlu bir birliktelikle noktaladık. Eşimi çok seviyorum. Önemli olan kalplerin bir olması. Bu durumun bizim için hiçbir engeli yok. Bizi evliliğe, geçmişte biriktirmiş olduğumuz sevgi ve saygı ulaştırdı.'
Kaynak: AA