Ayşen Gruda, Odunpazarı Belediyesi'nin Tiyatrosuna Süpervizör Oldu

Kültür ve sanat konusunda son iki yılda büyük projelere imza atan Odunpazarı Belediyesi, Tiyatro Bölümü’ne süpervizör olarak Ayşen Gruda’yı getirdi.

Ayşen Gruda, Odunpazarı Belediyesi'nin Tiyatrosuna Süpervizör Oldu
Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’na ulusal düzeyde nitelik kazandırmak ve Odunpazarı ilçesinde bulunan mahallelerde tiyatro kültürünü yaymak adına çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, düzenlenen protokol töreni ile tiyatroyu Ayşen Gruda’ya emanet etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Türkiye’nin en ünlü tiyatro sanatçılarından biri olan Ayşen Gruda arasında yapılan imza töreni, Başkan Kurt’un makamında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oldukça başarılı işlere imza attı. Türkiye’nin en ünlü ve deneyimli tiyatro sanatçılarından biri olan Ayşen Gruda ile Odunpazarı Belediye Tiyatrosu mevcut başarılarına yenilerini ekleyecek ve daha da güçlenecek. Ayşen Gruda’nın Odunpazarı Belediyesi bünyesinde olmasından mutluluk duyuyorum" dedi.

Gruda’dan belediyeye övgü

Sanatçı Ayşen Gruda ise, Odunpazarı Belediyesi’nin kültür sanat alanındaki başarılarını duyduğunu dile getirerek, "Böylesine çalışkan ve başarılarla dolu bir kurumda çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Yıllardır tiyatronun içerisinden biri olarak gelecek nesillere tüm deneyimlerimi, bildiklerimi aktaracağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA