Belediye Personeli Cihan, Ayşegül İle Dünya Evine Girdi

Kastamonu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğünde görevli Cihan Gökhan İkizoğlu, hayatını Ayşegül Tokaç ile birleştirdi.

Belediye Personeli Cihan, Ayşegül İle Dünya Evine Girdi
Darende İlkokulu’nda sınıf öğretmeni Haydar İkizoğlu ile ev hanımı Ferda İkizoğlu’nun oğulları Kastamonu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğünde görevli Cihan Gökhan İkizoğlu, emekli Mustafa Tokaç ile ev hanımı Semra Tokaç’ın kızları Kastamonu Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 4. Sınıf öğrencisi Ayşegül Tokaç, dünya evine girdi.

Grand Moni’de düzenlenen düğün merasiminde çiftlerin nikahını Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş kıydı. Çiftlerin nikah şahitliğini de Gamze Dolapçı, Selahattin Turşucu, Ethem Tokaç ve Elif Sarı yaptı. Cihan ve Ayşegül’ün nikahını kıyan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.

Çiftlerin nikahına ise, Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin, Ulaştırma Memur Sen Kastamonu Şube Başkanı Metin Tiryaki, SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, Kastamonu eski Belediye Başkanı Yardımcısı Adnan Tot, işadamı Nihat Uzan, Kastamonu Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Cahit Ilgaz ile çok sayıda davetli ve çiftlerin yakınları katıldı.

Düğüne, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da mesaj göndererek çiftleri tebrik etti.
Kaynak: İHA