Ankara'da A-KAP Kuruluyor

Ankara’da yaşayan Karaisalılılar, Aladağlılar ve Pozantılılar’ı bir araya getirecek olan A-KAP adı altında dernekleşme çalışmaları başlatıldı.

Ankara'da A-KAP Kuruluyor
A-KAP Kurucu heyetinden Yunus Sakarya, Ankara’da yaşayan Karaisalılar, Aladağlılar, Pozantılılar olarak A-KAP’ı kurmak üzere harekete geçtiklerini söyledi.

Sakarya, “22 Haziran 2016 tarihinde Ankara’da yaşayan Karaisalılı, Aladağlı ve Pozantılı hemşerilerimizin katılması ile yapılan iftar davetine katılan katılmak isteyip işi çıkan ama yüreği ve kalbi ile yanımızda olan hemşerilerimize, Adana’dan gelip bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize, iftara katılan Ankara’da ikamet eden bizim ulaşabildiğimiz 90 kişiye çok teşekkür ederim. Ayrıca bu sayının her geçen gün artacağına inancım tamdır. İftar yemeğinde alınan karar doğrultusunda Ankara’da yaşayan Karaisalılılar, Aladağlılar ve Pozantılılardan 9 kişi temsilci olarak belirlenmiştir. A-KAP olarak faaliyete geçtiğimizde Ankara’da hemşerilerimize elimizden geldiğince yardımcı olacağımıza inancım tamdır” dedi.

Sakarya, A-KAP kurucu heyeti olarak kendisiyle birlikte Mustafa Aslan, Fehmi Gildiroğlu, Nejat Cogal, Mehmet Demircioglu, Burak Yılmaz, Harun Sönmez, Yunis Topçu ve Emin Yıldırım’ın belirlendiğini açıkladı.

Kaynak: İHA