Üzülmez, Bilgievi Öğrencileriyle İftar Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ali Kuşçu Bilgi Evi’nde düzenlenen ramazan etkinliğine katıldı.

Üzülmez, Bilgievi Öğrencileriyle İftar Yaptı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bilgievleri, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerin de eğitim gören çocuklarla iftar yaptı. Bilgi Evi öğrencilerinin katılım sağladı program Ali Kuşçu Bilgi Evi’nde gerçekleşti. Bilgi Evi üyesi çocukların ve velilerinin yoğun ilgi gösterdiği şenlik, iftardan sonra başladı.

Ramazan kültürünün vazgeçilmezleri arasındaki yerini alan, Karagöz Hacivat gölge oyunu ve meddah gösterileri Osmanlı dönemi ramazan geceleri yaşattı.. Renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşen şenlikte çocuklara Osmanlı macunu, şehzade lokumu, pamuk şeker ve çay ikramlarında bulunuldu.

İftar programını ardından konuşmasını yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez , “Kartepe Belediyesi olarak doğumdan ölüme vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Devletimizin sağladığı imkanlar ve belediyemizin gücü ile halkımızın her türlü ihtiyacına hızlı ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Çocuklarımızın ruh ve beden sağlığı da her zaman önceliğimiz onların mutluluğuna vesile olan her hizmet önemli bir ihtiyaçtır” dedi.

Kaynak: İHA