Şehit Aileleri Garnizon Komutanlığı'nda Düzenlenen İftarda Buluştu

Bozüyük 45. Mühimmat Bölük Komutanlığı Şehit Zafer İpek Kışlası’nda, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Şehit Aileleri Garnizon Komutanlığı'nda Düzenlenen İftarda Buluştu
Düzenlenen iftar yemeğine Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, şehit ve gazi aileleri ile gaziler katıldı.

İftar öncesinde program alanına gelen Başkan Bakıcı, tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek tek tek ilgilendi. İftar yemeğinde askerler ile yan yan oturan şehit ve gazi aileleri ile protokol mensupları yapılan duanın ardından hep birlikte oruçlarını açtı.

Yemeğin ardından tüm konuklara hitaben bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç "Garnizonda her yıl şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan tüm güçler birliğimizi bozmak için elinden geleni yapıyorlar. Güçlü olmak istiyorsak mücadelemizi devam ettirmek zorundayız. Çeşitli terör örgütleri insanlığa sığmayacak bir şekilde, devlet için tehdit oluşturmaya devam ediyorlar. Fakat şunu bilmenizi istiyoruz devletimiz bunlara asla izin vermeyecek, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır” dedi.

Kaynak: İHA