Hınıs'ta Kardeşlik Turnuvası

Erzurum’un Hınıs ilçesinde yaklaşık 1 aydır süren ‘Kardeşlik Turnuvası’ düzenlenen final maçı ile tamamlandı.

Hınıs'ta Kardeşlik Turnuvası
Kentin en büyük ilçelerinden olan Hınıs’ta yaklaşık 35 takımın katıldığı turnuvada finale Hekimoğlu Spor ve Hastahane Spor kaldı. Çekişmeli maçı Hekimoğlu Spor kazanarak altın kupayı kazanmış oldu.

Turnuvanın final maçına, organizasyona sponsorluk yapan Hınıslı İşadamı Mehmet Aca’da katıldı.

Kupa töreninde konuşan Aca, birlik beraberlik çağrısı yaptı. Aca; ‘’Kardeşlik duygularımızın en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür organizasyonlar bizleri umutlandırıyor. Turnuvanın kimin kazandığından çok amacına uygun oldumu diye bakmamız lazım. Hamdolsun bu gün Hınıs gençlerinin birliğine şahit oldum. Yaşasın kardeşlik yaşasın birlik’’ diye konuştu.

Şampiyon takımın ödülünü veren Hınıs Kaymakamı Bülent Ay ise turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Ay, şöyle konuştu: ‘’Şu mübarek günlerde Ramazanın adına yarışır bir turnuva oldu. Tabi 1 aylık bir dönem geçirildi. Amaç kardeşlikti. Sonuca bakarsak şampiyon olan takımımızı kutluyoruz. Ama buraya katılıpta futbolun birlik ruhunu yaşatan tüm takımlarımıza hasseten turnuva da en büyük emeği veren Mehmet Aca’ya teşekkür ediyorum.’’

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri dağıtıldı. İlginin yoğun olduğu turnuva sonunda hatıra fotoğrafı da çektirildi.
Kaynak: İHA