Engelliler İçin En Güzel Bayram Hediyesi

80 yaşındaki İstanbullu emekli işadamı Hüseyin Faruk Üstün, Bartın’daki engelliler için 5 akülü ve 4 normal tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Engelliler İçin En Güzel Bayram Hediyesi
Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi aracılığıyla dağıtılan sandalyeler en güzel bayram hediyesi oldu. Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ferit Kurulan dernekte düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, İstanbul’da yaşayan 80 yaşındaki Hüseyin Faruk Üstün’ün derneğe 5 akülü sandalye, 4 normal sandalye bağışladığını söyledi.

Bu tarz bağışların dernek açısından çok önemli olduğunu belirten Kurulan şunları kaydetti: “Bu tür bağışlar derneğimiz için çok önemli. Çünkü engellilerimizin bu sandalyeler eli kolu ayağı oluyor. Dernek olarak Ramazan Bayramı’na yaklaşırken bayram öncesi engellilerimize bayram hediyesi vermek istedik. Bu yardımları bizlere ulaştıran kişilere, kurumlara, kuruşlara çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bu tür araçları, dernek bütçesiyle almamız mümkün değil. Ancak böyle gönüllü bağışçılarımızın aracılığı ile engellilerimiz ile buluşturuyoruz bu tarz yardımları. İstanbul’dan bir bağışçının bu düşünceli davranışı bizi ayrıca onurlandırıyor. Engelli kardeşlerimize sandalyeleri şimdiden hayırlı olsun. Emeği geçe herkese şükranlarımı sunuyorum.”
Kaynak: İHA