Barodan Vali Güvençer'e Ziyaret

Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Barodan Vali Güvençer'e Ziyaret
Baro Başkanı Ali Arslan, Vali Güvençer’e hoş geldiniz diyerek kendilerini Manisa’da görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Arslan, “Özgeçmişlerine baktığımızda da kendilerinin hukuk fakültesi mezunu olduğunu gördüm. Aynı zamanda değerli valimizi meslektaş olarak da görüyorum. Bu anlamda Manisa’da Manisa Barosu olarak yapacak olduğumuz çalışmalarda da bir hukukçu valimizle çalışmak bize ayrıca bir rahatlık sağlayacaktır. Birlikte birçok işlerde görev yapabileceğimize inanıyorum. Manisa’da ve Türkiye’de hem kadın cinayetleri ile ilgili, kadına şiddetle ilgili, çocuklara cinsel tacizlerle ilgili, uyuşturucu ile ilgili birçok sorunları yaşıyoruz. Bunlar aynı şekilde ilimizde de yaşanıyor, biz bu anlamda Manisa Barosu olarak komisyonlarımız aracılığı ile birçok çalışmalar yürütüyoruz. Kadın ve çocuk hakları komisyonumuzla elimizden gelen tüm katkıyı vermeye çalışıyoruz. Tabi bu anlamda Valiliğimizin bünyesinde Müdürlüklerle de yapmış olduğumuz bu çalışmalar aynı yoğunlukta devam edecektir. Biz Manisa Barosu olarak kendi üzerimize düşen her görevi yapmaya hazır olduğumuzu bu anlamda kamuya, halkımıza, Manisa’da yaşayan vatandaşlarımıza her türlü hukuki desteği vermeye devam edeceğiz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri büyük bir titizlikle yapacağız. Sayın Valimize tekrar hoş geldiniz diyor Manisa’da önümüzdeki süreçte başarılı çalışmalara imza atacağını inanıyoruz” dedi.

Ortaklaşa çözüm

Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Değerli baro başkanımıza bu nazik ziyaretleri nezdinde tüm Manisa Baromuz ve üyelerine bende teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bir meslek örgütü olarak hukuksal gibi çok önemli bir camianın temsilcisi baromuzun Manisa’da çok önemli bir varlığı, çok önemli bir gücü var. Sorunların ortaklaşa çözümünde doğrunun, hukukun, hakkın yanında hep birlikte ortaklaşa çözüm bulacağımıza inanıyorum. Bende başkanımıza iyi dilekleri hem de daha ilk ziyarette verdiği Manisa ile ilgili sorunlarda ortaklaşma ifadesi için çok çok teşekkür ediyorum. Dilerim önümüzdeki günlerde sorun çözmekten ziyade daha iyiye giden Manisa’da birlikte atacağımız adımlarla yan yana olabilelim. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA