Amasya'daki Hastanelerde Bayram Tedbirleri

Amasya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Faruk Tonga, Ramazan Bayramı tatilinde ildeki hastanelerde muhtemel her türlü yoğunluğa karşı yeterli derecede sağlık personelinin hazır bulundurulacağını açıkladı.

Amasya'daki Hastanelerde Bayram Tedbirleri
Ramazan Bayramı tedbirleriyle ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Tonga, “Vatandaşlarımızın sağlıklı bir bayram geçirebilmeleri için hastanelerimizde her türlü tedbiri almış durumdayız. Nöbetçi personeller ve gerektiğinde icapçı personel takviyeleriyle bayram tatiline hastanelerimiz hazır bulunmaktadır” dedi.

Hasta ve yaralılara ihtiyaç duydukları anda ve gecikmeksizin acil sağlık hizmeti verilebilmesi, bu hizmetlerin 7 gün 24 saat hizmet sunum esasına göre yapılması ve yürütülmesinin büyük önem arz ettiğine değinen Tonga, “Bayram tatili süresince acil servislere bizzat başvuran, ambulanslarla veya diğer imkanlarla sağlık tesislerimize getirilen tüm acil vakaların usulü dairesince karşılanması ve kabulü, vakanın gerektirdiği tıbbi-cerrahi müdahalelerin süratle ve etkin bir şekilde kaliteli ve özenli bir bakım ve tedaviyle sunulması en büyük görevimizdir” diye konuştu.

Kaynak: İHA