Alperen Ocakları'ndan 'Takipsizlik' Kararına Tepki

Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sinan Önder, Muhsin Yazıcıoğlu’nun içinde bulunduğu helikopterin düşmesi ile ilgili mahkemenin takipsizlik kararı vermesine tepki gösterdi.

Alperen Ocakları'ndan 'Takipsizlik' Kararına Tepki
Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sinan Önder, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 132 sanık hakkında takipsizlik kararı vermesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Sinan Önder açıklamasında, “Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının bulunduğu helikopterin düşürülmesi suretiyle hain bir suikaste maruz kalmalarını ‘dağın şartları ve pilotun hatası’ olarak değerlendirerek 132 sanık hakkında takipsizlik kararı verildi.

Yedi yıldır bu hain suikastin üzerini örtmek için memur olan siyasi iktidar ve uzantıları amaçlarına ulaştıklarını sanmaktadırlar. Elbette bizler bu dosyanın kapatılmasına izin vermeyecek, nefesimizin yettiği yere kadar mücadele edeceğiz. Lakin, bu olayın suikast olduğunu milletimiz bilmektedir, dünya bilmektedir.

Bugün ertelediğiniz adaletin, üzerini örttüğünüzü sandığınız bu suikastin müeyyidelerini bir gün göreceksiniz. O gün sizlerin işgal ettiği koltuklarda, makamlarda Alperenler olacak. Sizler ’adalet istiyoruz’ diye yalvaracaksınız, bizler de and olsun adaletten vazgeçmeyecek sizlere ve suikastte parmağı olan herkese adaleti teslim edeceğiz, hak ettiğinizi vereceğiz. Hainlere, katillere, adaletin tecelli etmesine engel olan siyasi otorite ve işbirlikçilerine hesap gününü de hatırlatır ama hesabını dünya gözüyle göreceklerini de belirtmek isteriz” dedi.

Alperen Ocakları olarak provokasyonlara gelmeyeceklerini, bu süreçte kirli operasyonların yapılmasına izin vermeyeceklerini belirten Önder, hukuk içerisinde mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA