Zonguldak'ın Kurtuluşu İçin Bilardo Şampiyonası Düzenlendi

Zonguldak’ın Kurtuluşu ve Uzun Mehmet’i anma günü 95.Yılı kutlamaları çerçevesinde Zonguldak Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Etkinliklere Kapsamında Bilardo turnuvası düzenlendi.

Zonguldak'ın Kurtuluşu İçin Bilardo Şampiyonası Düzenlendi
Kent Merkezinde bulunan Mavi Ay Spor salonunda başlayan turnuvanın Başhakemliğini yapan Necati Baştürk, düzenlenen turnuvada asıl amaçlarından birisi olan hem Zonguldak’ın Kurtuluşunun yıldönümünü kutlamak ve aynı zamanda da bilardo spor’un gelişmesi için bu turnuvanın bizim için çok önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi;

"Bilardo turnuvamıza İlimiz başta olmak üzere Karabük, Kdz.Ereğli, Çaycuma İlçelerimizden olmak üzere toplam 57 sporcu katıldı.

Maçlar üçlü gruplar halinde olup, ikinci tur maçları tek maç üzerinden oynanacak. Ayrıca, bu turnuvanın düzenlenmesine vesile olan Zonguldak Belediyesi Organize tertip Komitesine de bizlere vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı da teşekkür etmek istiyorum."

Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Abdullah Bakırda düzenlenen turnuva için, "21 Haziran Zonguldakımızın Kurtuluşu ve Uzun Mehmet’i anma nedeniyle böyle bir turnuva düzenlemekteyiz. Özellikle son aylar içerisinde Ülkemizde aşırı bir şekilde tırmanan terör olayları nedeniyle şehitlerimiz gelmektedir. Bu nedenle bu yıl festival düzenlemiyoruz. Bu nedenle tüm şehitlerimize Allah Rahmet, ve Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Bunun için halkımızın karşısına daha değişik etkinliklerle çıkıyoruz, Bunlardan birisi de düzenlemiş olduğumuz bilardo turnuvası ile bu spor’a katkı ve destek veriyoruz. Düzenlemiş olduğumuz bilardo turnuvasında 57 sporcu ile başlamış olup, 24 haziran 2016 tarihinde oynanacak olan finallerin ardından dereceye giren sporcularımıza düzenleyeceğimiz törenle ödüllerini vererek kendilerine teşekkür edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA