Siirt Valiliği'nden Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Siirt Valiliği, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

Siirt Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Polisevinde düzenlenen programa katılan Vali Mustafa Tutulmaz, masaları tek tek gezerek, iftar programına katılan şehit aileleri, gazi ve yakınlarıyla sohbet etti.

Bazı şehit aileleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Tutulmaz, burada yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin en değerli varlıklarını bu vatan için kaybettiklerini söyledi.

Rahmet ve mağfiret ayı olan, gönüllere sevgi, saygı ve merhamet aşkının verildiği bugünlerde kendilerinin de şehit ve gazi aileleriyle birlikte olmak ve ramazanın manevi hazzından faydalanmak istediklerini ifade eden Tutulmaz, şunları söyledi:

'Bu sizinle birlikte yaptığım 3. ramazanımız. Her zaman ayrı bir ahengi ve ayrı bir güzelliği var. Ancak içinde bulunduğumuz coğrafyada ve İslam dünyasında ve özellikle de ülkemizde ramazanın bu manevi hazzına uymayan ve manevi hazla bağdaşmayan insanların birbirini boğazladığı ve insanların birbirinin canına kıydığı ortamdayız. İnşallah bu ramazan bunların sonu olur ve bütün İslam dünyası birbirini kucaklar ve ramazanın hazzını ve feyzini birlikte yaşar.'

İftar programına, 3. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Şimşek ve mülki erkan da katıldı.

Kaynak: AA