Myp Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye Sürpriz Destek

MYP lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Fırsatçıların bu memlekete vereceği bir şey olamaz. Bu manada Akşener adaylığı fırsattan faydalanmak ve MHP içerisinde ülkücü çizgiden kopmak anlamına gelmektedir. Eğer bu iki adaydan birisine oy verecek olsaydım bütün günah ve kusurlarına rağmen muhtemelen yine Bahçeli derdim” dedi.

Myp Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye Sürpriz Destek
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destek geldi.

“Akşener ile Bahçeli arasında seçim yapsam Bahçeli derdim” diyen Ahmet Reyiz Yılmaz, “MHP içeresindeki gelişmeler ilerleyen günler de netleşecektir. Adaylardan ittirilen ve öne çıkartılan bir isim var ki, bu ismin MHP ya da Türk siyaseti üzerinde yeni bir senaryo olduğu izlenimi giderek kuvvetleniyor. Yıllarca Bahçeli politikalarını eleştirenlerin sanki bu partide hiç muhalefet yapmamış gibi geri planda tutulmaya çalışılarak bir adayın öne çıkartılması birilerinin MHP üzerinde bu zor süreçte devşirme bir hesap içinde olduğunu da göstermektedir” şeklinde konuştu.

“OYUM OLSA AKŞENER’E DEĞİL, BAHÇELİ’YE GİDERDİ”

MYP lideri Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Açık ve net söylüyorum. Daha önce MHP Genel Başkanlığı’na aday olmuş birisi olarak tüm samimiyetimle şunu söylüyorum; fırsatçıların bu memlekete vereceği bir şey olamaz. Bu manada Akşener adaylığı fırsattan faydalanmak ve MHP içerisinde ülkücü çizgiden kopmak anlamına gelmektedir. Eğer bu iki adaydan birisine oy verecek olsaydım bütün günah ve kusurlarına rağmen yine Bahçeli derdim muhtemelen” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA