Başarılı Judoculardan Kısacık'a Ziyaret

Karaman’ı temsilen katıldıkları judo branşlarında başarı elde eden sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı ziyaret etti.

Başarılı Judoculardan Kısacık'a Ziyaret
Sırbistan’ın Kıkındı kentinde gerçekleştirilen Ümitler Judo Balkan Şampiyonasında 50 kiloda Balkan Şampiyonu olan başarılı judocu Enes Uysal ve Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda yine 50 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Samet Serçeli, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette elde edilen başarıların önemine vurgu yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcularımız bir kez daha ulusal ve uluslararası yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bizlere büyük bir gurur daha yaşattılar. Bizlere bu haklı gururu yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılar ileride daha da katlanarak devam edecek. Bu anlamda da bizlerin üzerine düşen ne varsa fazlasıyla yapacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada il müdürlüğü olarak spora ve sporculara gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ediyor başarıların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, başarılı sporcuların ödüllendirilmesi ve günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.
Kaynak: İHA