Vali Büyük'ten Başkan Çelikcan'a Veda Ziyareti

Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi Mustafa Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Büyük'ten Başkan Çelikcan'a Veda Ziyareti
Ziyarette Adana için önemli çalışmalara imza attıklarını hatırlatan Vali Büyük, uyum içinde çalıştıklarını belirttiği Başkan Çelikcan’a, Yüreğir’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Adana’da bulunduğu 2 yıllık süre içerisinde çok güzel çalışmalara imza atıldığını belirten Adana Valisi Mustafa BüyükAdana görev yaptığım yerler içerisinde benim için ayrı özelliği, güzelliği olan yer oldu. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Merkez Valiliğine atanan Vali Mustafa Büyük’e çalışmalarında başarılar dileyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Valimize Adana’ya yaptığı hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Valimizle birlikte uyum içerisinde çalıştık. Adana’ya birlikte hizmet etme mutluluğunu yaşadık. Tüm kurumlar ve Sivil Toplum Örgütleri işbirliği yaparak Adana’nın gelişmesi ve kalkınması için çaba gösterdi. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA