Pamukkale Belediyesi, Yaşlı Ve Engellilere Kişisel Bakım Hizmeti Başlattı

Pamukkale Belediyesi, ihtiyaç sahibi yaşlılar ve engellilere yönelik kişisel bakım hizmeti başlattı.

Pamukkale Belediyesi, Yaşlı Ve Engellilere Kişisel Bakım Hizmeti Başlattı
Pamukkale Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşların ve bunun yanında engellilerin, saç, sakal tıraşı gibi kişisel bakım hizmetlerini yapıyor. Bugüne kadar 335 haneye ziyarette bulunularak 48 vatandaşa kişisel bakım hizmeti verildi.

SUNAK ÇİFTİNE BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çalışma kapsamında ev temizliği yapılan ve kişisel bakım hizmeti verilen 86 yaşındaki Mahmut Sunak ve eşi 82 yaşındaki Havane Sunak’a ziyarette bulundu. Pamukkale İlçesi’nde başta yaşlılara, engellilere, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilere yönelik birçok çalışmayı sürdürdüklerini söyleyen Başkan Gürlesin, "ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 26 aylık süreçte birçok çalışmayı hayata geçirdik. Yine bu kapsamda yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. O çalışmalarımızdan birisi de ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik kişisel bakım hizmeti oldu. Belediye kuaförümüz, yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, saç-sakal tıraşları gibi kişisel bakımlarını yapıyor” dedi.

20 günde 335 hanenin ziyaret edildiğini belirten Gürlesin, “48 vatandaşımız bu hizmetten faydalandı. İnşallah engelli kardeşlerimizin evlerine de kuaförümüz giderek kişisel bakım hizmetlerini yerine getirecek. Bugünde Mahmut amcamızı ve Havane teyzemizi ziyaret ettik. Onların mutluluğu, yüzlerindeki tebessüm bize en büyük armağan oldu. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımızın muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimizdir. Yaşlılarımıza her türlü imkanı sunabilmek ve onlara hayatlarının geri kalan kısmında rahat ve sıkıntısız bir yaşam sağlayabilmek için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA