Genç Fenerbahçeliler'den Kocaköy'e Kitap Yardımı

Diyarbakır Genç Fenerbahçeliler Derneği, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Fenerbahçe’nin tribün lideri Sefa Kalya adına başlatılan kütüphane projesi kapsamında Kocaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne kitap yardımında bulundu.

Genç Fenerbahçeliler'den Kocaköy'e Kitap Yardımı
Türkiye’nin dört bir yanından okula gönderilen kitaplar, başta öğrenciler olmak üzere, okul idaresi ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Kütüphanenin açılışını yapmak üzere, ilçeye gelen çok sayıda Genç Fenerbahçeliler Derneği üyesi tüm okul tarafından ilgiyle karşılandı. Kütüphanenin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Reşit Memiş ve Diyarbakır Genç Fenerbahçeliler Lideri Zülküf Murat Erdur tarafından yapıldı. Memiş tarafından, Erdur’a kütüphaneye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Taraftar grubuna teşekkür eden Memiş, "Genç Fenerbahçeliler tarafından okulumuza yapılan kitap yardımından dolayı, tüm Fenerbahçe camiasına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu örnek davranışın tüm hayırseverler tarafından yapılması, eğitim öğretime desteklerinin olması bizleri sonsuz mutlu etmektedir. Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren, kitap okumayı alışkanlık haline getirmesi çok önemlidir. Her yaştaki insanımızın kitap okuması ve kitap okuma salonlarının günümüzün şartlarına uygun şekilde düzenlenmesi için, herkesin çaba sarf etmesi gerekmektedir. Okuyan bir toplum olmak önemlidir. Kitap okuyan herkes başarılı olur. Bunun için de kitap okumayı alışkanlık haline getirmek gerekir. Öğrencilerimiz de bu tip projelerle gelen kitapları okuyarak destek vermiş olacaklardır. Kitap okuyarak birçok engeli hep birlikte aşacağız” dedi.

Kaynak: İHA