Fatsalı Gençler Okudu

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Fatsalı Gençler Okuyor” projesine katılan 3 bin 859 öğrencinin ortalama 20’şer kitap okuduğunu söyledi.

Fatsalı Gençler Okudu
Fatsa Kaymakamlığı’nca birçok alanda projenin sorunsuz bir şekilde yürütüldüğünde belirten Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı “Projeler artık illerin, ilçelerin toplumların hayatlarında çok önemli yer alıyor. Projelerin hedefleri ve yararları olur. Bu doğrultuda projedeki görevliler çalışmalarını sürdürür. Bizler de birçok alanda kaymakamlığımızın desteği ile ilçede projeleri gerçekleştiriyoruz. Tarım Şurası, Gençlik Şurası, Turizm Şurası gerçekleştirdik. Fatsa ilçemizi tanıtır bir film hazırladık. Fatsa Kaymakamlığı çocuk hakları projesi, Kadın Hareketi Platformu projesi, sokak çocuklarına yönelik proje çalışmalarımız gerçekleşti. Müzik akademisi, engeliler yüzüyor projeleri Türkiye’de ilk defa uygulanan projelerdir. Felsefe ve edebiyat günlerini devam ettiriyoruz. Velilerimiz Yazıyor, Fatsalı Gençlerimiz Okuyor projesi devam ediyor. Okuma anlamında Türkiye’nin en büyük projesidir Gençlerimiz Okuyor projesi. Bu projeye 3 bin 859 kişi katıldı.

Bu kişilerden 30 ile 40 kitap okuyan kişilerimiz projede yer alıyor. Projeye katılan öğrencilerimiz ortalama 20’şer kitap okudu. Yetim Çocuklar projesi, İlçe Kalkınma projesi, Aşevi projesi için çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal Alışveriş projesi, Spor Olimpiyatları projesi, Kimsesiz Yaşlılar projesi devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA