Eş Başkanlar İftar Çadırında Yemek Dağıttı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı iftar çadırlarına vatandaşlar ilgi gösterirken, Eş Başkanlar Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Dağkapı Meydanı’nda kurulan çadırda vatandaşlara yemek dağıtıp, oruçlarını açtı.

Eş Başkanlar İftar Çadırında Yemek Dağıttı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın, Şeyh Sait Meydanı (Dağkapı), Batıkent Meydanı, Huzurevleri Ahmet Arif Parkı ve Melik Ahmet Caddesi’nde (Roj Düğün Salonu) kurduğu iftar çadırlarına yurttaşlar yoğun ilgi gösterirken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, iftar çadırlarında yurttaşlarla bir araya geliyor. Dağkapı Meydanı’nda günlük 600 kişiye sıcak iftar yemeği dağıtılan çadıra gelen Eş Başkanlar Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, HDP ve DBP İl Eş Başkanları, vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

İftar çadırında vatandaşlarla birlikte oruçlarını açan Eş Başkanlar ve milletvekilleri, ardından masaları tek tek gezerek yurttaşlara hayırlı bir Ramazan ayı geçirmeleri temennisinde bulundular. Eş Başkanlar ve milletvekilleri, iftar yemeğinden sonra bir süre yurttaşlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA