'Lastik.Com.Tr'ye İnovasyon Ödülü

Brisa'nın hayata geçirdiği Lastik.com.tr, SAP İnovasyon Forum'da ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Brisa, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği online satış platformu Lastik.com.tr ile SAP İnovasyon Forum'da ödül aldı.

Brisa'nın dijital dönüşüm yolculuğunda, müşterilerine 360 derece değer sağlama misyonu doğrultusunda geliştirdiği ve SAP Hybris'le desteklediği çoklu satış kanalları stratejisinin ilk adımı olan Lastik.com.tr, 'Müşteri Deneyimi' alanında en iyi e-ticaret platformu seçildi.

Müşteri Deneyimi kategorisinin değerlendirilmesi, SAP'ın Profesyonel Hizmetler, Destek, Satış ve Pazarlama yöneticilerinden oluşan jüri tarafından gerçekleştirildi. Değerlendirme kriterleri arasında projenin tamamlanmış ve yürürlükte olması, yenilikçilik boyutu, direkt ve dolaylı olarak etkilediği kitle, vizyonu ve gelişime açık oluşu ve tekrarlanabilir ve sektör için örnek teşkil etmesi yer aldı.

-Lastik.com.tr

Araç kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla 2011 yılında hayata geçirilen Lastik.com.tr ile binek, 4x4 ve hafif ticari araçlara uygun Bridgestone ve Lassa markalı lastikler kolayca satın alınabiliyor. Energizer markalı akülerin de kısa süre içinde satışa sunulacağı Lastik.com.tr'den satın alınan lastiklerin değişimi, Türkiye genelindeki 400'ü aşkın anlaşmalı nokta aracılığıyla yapılıyor.

Lastik Kullanım Rehberi, Sık Sorulan Sorular gibi sürekli güncellenen detaylı içerikler sunan Lastik.com.tr, yüksek güvenli bir ödeme sistemine sahip. Ayrıca, kişiye özel kampanya tasarımı ve aktif Müşteri İlişkileri Yönetimi kullanılırken, düzenli olarak müşteri memnuniyeti anketi de yapılıyor.

Kaynak: AA