Kayserigaz Dünya Çevre Günü'nü Kutladı

‘Yeşil ile barışık, Mavi ile dost, Temiz bir Kayseri için’ sloganıyla çevre ve doğaya verdiği önemi her seferinde dile getiren Kayserigaz, çalışanlarına ve abonelerine fidan dağıttı.

Kayserigaz Dünya Çevre Günü'nü Kutladı
Kayserigaz, çevre konusunda her zaman örnek teşkil eden bir şirket olarak son yıllarda gerçekleştirdiği gerek sosyal sorumluluk projeleri gerekse çalışanlarına ve Kayseri Halkı’na düzenlediği çevre konulu seminer ve bilinçlendirme etkinlikleriyle adından sıkça söz ettirdi. Çevreye ve doğaya gösterdiği hassasiyeti her defasında vurgulayan Kayserigaz, çalışanlarına, Müşteri Hizmetleri Merkezine gelen tüm abonelere ve Acil 187 ekiplerinin ziyaret ettikleri ev ve işyerlerine fidan hediye ederek, onların Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

Kayserigaz Kurumsal İletişim Birim Sorumlusu Özlem Acur yaptığı açıklamada, “Kayserigaz olarak çevre konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla örnek alınacak faaliyetlerle, hem çalışanlarımızda hem de Kayseri Halkı’nda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Çevre ve doğayla iç içe duruşumuzun yanı sıra insanlara çevre bilinci aşılamak amacıyla bugüne kadar pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Bugün tüm çalışanlarımızla birlikte, herhangi bir işlem yapmak amacıyla Müşteri Hizmetleri Merkezimize gelen bütün abonelerimize ve Acil 187 hattımıza gelen ihbarları değerlendiren ekiplerimizin ziyaret ettikleri hane halkına, özel tasarım kutuda ‘Kayserigaz Çam Fidanı’ hediye ettik. Üzerinde fidan bakım ve dikim önerilerinin yer aldığı özel tasarım kutu Kayserigaz abonelerini çok mutlu etti. Gelecek kuşaklarımıza temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Her şey, ‘Yeşil ile Barışık, Mavi ile Dost Temiz Bir Kayseri İçin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA