Kamyon Metrobüs Yoluna Girdi Açıklaması Yaralılar Var

Küçükçekmece E-5 Karayolu’nda yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden bir hafriyat kamyonu metrobüs yoluna girerek, Topkapı istikametinde seyir halinde olan metrobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrilirken, meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı.

Kamyon Metrobüs Yoluna Girdi Açıklaması Yaralılar Var
Küçükçekmece mevkii E-5 Karayolu’nda seyir halinde olan bir hafriyat kamyonu havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek metrobüs yoluna girdi. Bu sırada Topkapı istikametinde seyir halinde olan metrobüse çarpan kamyon devrilirken, çarpmanın etkisiyle hafriyat kamyonunda bulunan taş ve kaya parçaları metrobüsün içine doldu. Meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından, tedavi edilmek üzere çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

METROBÜSLER E-5 KARAYOLU’NA YÖNLENDİRİLDİ

Kaza nedeniyle metrobüs kuyrukları oluştu. Olay yerine gelen İETT ekipleri, metrobüs yolundaki bariyerleri kaldırdıktan sonra metrobüsleri E-5’e yönlendirerek yoğunluğu azaltmaya çalıştı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza sonrası metrobüs yolu ulaşıma açılmaya çalışılıyor.

Kaynak: İHA