Bünyan'da Her Mahallede Farklı Bir Hizmet Hayata Geçiyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Elbaşı mahallesini ziyaret ederek mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bünyan'da Her Mahallede Farklı Bir Hizmet Hayata Geçiyor
Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu mahalle sakinlerinin ramazan ayını kutladı. Vatandaşın talep ve isteklerini dinleyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, “Bir Ramazan’a daha erişmiş bulunuyoruz. Hemşehrilerimizin, İslam aleminin ve milletimizin ramazanlarını tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde paylaşma duygusunun en üst düzeyde yaşandığı bir Ramazan ayı geçiririz" dedi.

AKMESCİT’TE TAZİYE EVİ YAPILIYOR

Ziyaret sonrasında Akmescit mahallesinde yapılacak olan taziye evi için kurban kesildi. Başkan Gülcüoğlu başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek hayırsever Akmescitlilere teşekkür etti. Akmescit’te yol çalışmalarının başladığına dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu, “Geçtiğimiz yıl ciddi bir alt yapı ve yol çalışması yapıldı. Bu yılda devam edecek. Bu kapsamda satıh asfalt çalışmaları başladı ve devam edecek." şeklinde konuştu.

Başkan Gülcüoğlu, “Allah ‘Hayırlı işlerde birbirinizle yarışın’ diyor buradan mahallemizin önemli bir ihtiyacını giderecek. Bizde İnşallah başka bir önemli ihtiyacı olan yeni bir mezarlık için çalışmalara başladık. Hayırseverlerimizin sayısının artması temennisiyle bu tesis hayırlı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA