Bozüyük'ün Tarihi Yerleri Kişisel Pul Uygulaması İle Tanıtılıyor

PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek için, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına katılan Bozüyük Belediyesi ilçe tanıtımına hazırlattığı kişisel pullar ile katkı sağlıyor.

Bozüyük'ün Tarihi Yerleri Kişisel Pul Uygulaması İle Tanıtılıyor
Bozüyük ilçesinin tarihi ve kültürel değerlerini sonsuzlaştırmak için PTT Bilecik Başmüdürlüğü ve Bozüyük Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan 6 farklı kültürel değerden biner adet 6 bin adet pul bastırıldı. Bozüyük Belediyesi’nde gerçekleştirilen teslim töreninde hazırlanan pullar, Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik ve Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar tarafından Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir’e teslim edildi. Pulların teslim edilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik, “PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, filateliyi sevdirmek, yaygınlaştırmak ve müşterilere yeni hizmetleri en iyi şekilde sunmak amacıyla 2005 yılında başlattığı kişisel pul uygulamasına da belli bir olayın anılması, kişisel veya ticari bir ürünün tanıtılması, doğum günü, evlilik yıl dönümü, anneler günü, babalar günü, mezuniyet töreni, hatıra ve benzeri amaçlarla gerçek ve tüzel kişilerin talebi üzerine pul basımını içeren “kişisel pul” uygulamasında, müşteriler istedikleri bir objeyi bastıracakları pulun üzerine koydurabiliyor. Bu kapsamda hazırladığımız pullarımızı da Başkan Yardımcısı Hayrettin Bey’e teslim ettik. Bu vesileyle başta Başkanım Fatih Bakıcı olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür eder Kişisel Pulların Bozüyük ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Konu ile ilgili Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir de, “Bozüyük için tasarlanan ve ilçemizin 6 farklı kültürel ve tarihi değerinin yer aldığı bu pullar ilçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA