Başkan Sağıroğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Sağıroğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Tepeköy Mahallesi’ne çıkarak vatandaşların istek ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Başkan Sağıroğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince betonlama için hazırlanan güzergaha da çıkarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Sağıroğlu burada yaptığı açıklamada, vatandaşın hükümdarı değil hizmetkarı olduklarını belirterek, “Gece gündüz demeden vatandaşımızın emrindeyiz. Kış mevsimi sonrasında ekiplerimizi oluşturarak stabilize olan yayla ve mezra yollarında temizleme ve düzenleme çalışmaları yaptık. Geçtiğimiz hafta içerisinde de asfalt çalışmalarına başlamıştık ancak hava şartlarının olumsuz olması sebebiyle çalışmalarımıza bir türlü bir düzen getiremedik. Bugün itibariyle Tepeköy Mahallemizde betonlama yapacağımız yolumuzda alt yapı çalışmalarını başlattık. Yüce mevlamın izni ile birlikte birkaç gün içerisinde betonlama çalışmasına başlayacağız” dedi.

Tepeköy Mahalle Muhtarı Münür Turan da, mahallesine yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Sağıroğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Hangi hizmeti talep ettiysek yerine getirdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA