Yeşilçiftlik Düğün Salonuna Kavuştu

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik Beldesinde belediye başkanlığı tarafından 500 kişilik düğün ve toplantı salonu yapıldı.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik Beldesinde belediye başkanlığı tarafından 500 kişilik düğün ve toplantı salonu yapıldı.

Belde Belediye Başkanı Şemsettin Kol, beldede sosyal alan eksikliği olduğunu belirterek, belediye olarak çalışmaları bu yönde arttırdıklarını söyledi.

Belde meydanında atıl durumda bulunan park alanına 50 kişilik düğün ve toplantı salonu yaptıklarını ifade eden Kol, şöyle konuştu:

'Belde halkının ve çocukların vakit geçirebilecekleri alan sıkıntısı vardı. Bunu gidermek için parkın bulunduğu yerde çevre düzenlemesi yaptık. Aynı alan içine beldenin düğünlerini yapabileceği ve çok amaçlı toplantı salonu olarak kullanılabilecek bir salon inşa ettik. Artık sokak aralarında düğün yapma sıkıntısı ortadan kalktı. Okullarımız mezuniyet törenlerini burada yapabiliyor. Düğün salonun önündü bulunan çocuk parkını da yeniledik. Çocuklarımız burada rahatlıkla oynayabilecek.'
Kaynak: AA