Toroslar'da Flamenko'dan Anadolu'ya Rüzgarı Esti

İçel Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan Anadolu rock müziğinin yeni yıldızı Ekrem Düzgünoğlu, ’Flamenko’dan Anadolu’ya’ konseri ile Toroslar’da türkülerle dolu bir müzik şöleni yaşattı.

Toroslar'da Flamenko'dan Anadolu'ya Rüzgarı Esti
Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen açık hava konserinde; sanatçı Ekrem Düzgünoğlu, türküleri Flamenko ezgileriyle seslendirerek sergilediği mükemmel performansıyla izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Konserin ardından Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sanatçı Ekrem Düzgünoğlu ve ekibine geceye sundukları katkılarından dolayı teşekkür ederek birer plaket ve çiçek takdim etti. Düzgünoğlu’da, Toroslar’da sahne almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, sanata ve sanatçıya sunduğu desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkürlerini ifade etti.

Uluslararası Müzik Festivali’nin İçel’in, ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapan Tuna, Toroslar Belediyesi olarak festivalin bazı etkinliklerine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, organizasyonda emeği geçen festival yönetimine teşekkür etti.
Kaynak: İHA