Şaphane'de Yılsonu Sergisi

Şaphane ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi (HEM) kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.

HEM Müdürlük binasında düzenlenen serginin açılış töreninde konuşan HEM Müdürü Fuat Bayri, Halk Eğitimi Merkezlerinin eğitim veren önemli kurumlar arasında olduğunu söyledi.

3 bin 700 nüfuslu Şaphane'de bir dönem içinde 2 bin 51 kursiyere ulaşarak büyük başarı sağlandığını anlatan Bayri, 'Kurumumuzun stratejik çalışma planında hedeflediğimiz kursiyer sayısına ilk yılda ulaşmış olduk. Bundan sonraki yıllar için hedefimiz, yalnızca Şaphane'nin hayat boyu öğrenme kurumu değil aynı zamanda kültür merkezi olmasıdır. Bunu da çalışmaların mutfağında yer alan HEM çalışanı diğer idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve devlet memuru ciddiyeti ile kurumumuzda hizmet veren kadrosuz usta öğreticilerimiz ile başaracağımıza inanıyorum.' dedi.

Daha sonra Şaphane Kaymakamı Asım Solak ve diğer protokol üyeleri tarafından Şaphane HEM'de kurslara katılan bazı kursiyerler ile öğretmenlere başarı belgeleri takdim edildi.

Serginin açılış törenine İlçe Garnizon Komutanı Hasan Aral, kurum amirleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA