Nadir Güllü'den, 'Şantaj' Açıklaması

Ünlü baklavacı Nadir Güllü, hakkında çıkan şantaj haberiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Gazetede yer alan haberde de belirtildiği üzere ailemize atılmak istenen çirkin iftiraya mahkeme gerekli cezayı vermiştir" ifadelerine yer verdi.

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, medyada yer alan "Baklava Kralı Nadir Güllü’ye Şantaj" haberiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Nadir Güllü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"06.06.2016 tarihinde Sabah Gazetesi kaynaklı olarak yayınlanan "Baklava Kralı Nadir Güllü’ye Şantaj" haberine ilişkin olarak ailemizin yaşamış olduğu sıkıntıya ithafen açıklamada bulunma zarureti hâsıl olmuştur. Gazetede yer alan haberde de belirtildiği üzere ailemize atılmak istenen çirkin iftiraya mahkeme gerekli cezayı vermiştir. Ailemizin yaşamış olduğu sıkıntı, en başından itibaren tüm aile bireyleriyle birlikte, emniyet güçlerinin bilgi ve yönlendirmesi doğrultusunda aşılmış ve Yargıya intikal ettirilip suçlular cezalandırılmıştır."
Kaynak: İHA