Dicle Elektrik İle Engelsiz Hayat

Dicle Elektrik, Şanlıurfa’da yaşayan Emine Kaplan isimli engelli vatandaşa akü ile çalışan tekerlekli sandalye hediye etti. Kaplan’ın akülü sandalye hayalini gerçekleştiren Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan, “Şirket olarak sosyal sorumluluk anlamında hayata değer ve enerji katmayı görev edindik” dedi.

Dicle Elektrik İle Engelsiz Hayat
Alınan bilgiye göre, yıllardır yürüme engelli olarak yaşamını sürdüren Emine Kaplan, Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürlüğü’ne başvurarak bir tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Bunun üzerine şirket yetkilileri tarafından akü ile çalışan tekerlekli sandalye satın alınarak, engelli Emine Kaplan’a hediye edildi.

Daha düne kadar koltuk değnekleri ile yaşarken, birden bire akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın kendisi için çok büyük ve sevindirici bir sürpriz olduğunu belirten Kaplan, Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Avni Doğan’ın şahsında şirkete teşekkür etti. Teslim aldığı akülü tekerlekli sandalyeyi hemen kullanmaya başlayan Emine Kaplan’ın sevinci ise görülmeye değerdi.

‘SORUMLULUK ANLAYIŞI VE ŞİRKET KÜLTÜRÜ’

Engelli Kaplan’a tekerlekli sandalyeyi teslim ettikten sonra konuşan Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan, ”Dicle Elektrik olarak kurumsal sorumluluk anlayışı ve tüm iş süreçleri ile şirket kültürünü bütünsel bir yaklaşımla ele alıyoruz. Şirket çalışanları tarafından gelen önerileri ve toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emine kardeşimizin, bacımızın bizden akülü sandalye talebi olmuştu bunun üzerine kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye ettik güle güle kullansın” diye konuştu.

‘ASLINDA HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ’

Engellilerin hayatın içinde olmasını sağlamanın hem şirketin hem de bireysel olarak, çalışanların aslı görevi olduğunu vurgulayan Doğan, "Engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak bizlere mutluluk veriyor, Yarının ne getireceğinin bilmiyoruz. Aslına bakarsanız hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ne olacağımız, başımıza ne gibi kazalar geleceği belli olmadığı için biz de engelli olabiliriz. Engelli kardeşlerimizi kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmeleri adına çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk anlamında çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA