Antalya'da Sulama Kanalındaki Boğulma

Kepez ilçesinde serinlemek için girdiği sulama kanalında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Urlu'nun cenazesi ailesine teslim edildi Baba Urlu: 'İki arkadaş el ele kanala atlamış'.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, arkadaşıyla serinlemek için girdiği sulama kanalında hayatını kaybeden Hasan Urlu'nun cenazesi ailesine teslim edildi.

Serinlemek için Göksu mahallesindeki sulama kanalına arkadaşı Ömer İnan ile girdikten sonra yaşamını yitiren 9 yaşındaki Urlu'nun ailesi, çocuklarının cenazesini almak için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi.

Adli Tıp Kurumundan baba Rasim Urlu ve diğer yakınlarınca alınan küçük Hasan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Gebiz Mezarlığına götürüldü.

Baba Rasim Urlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, birlikte öğle yemeklerini yedikten yarım saat sonra çocuğunun ölüm haberini aldığını belirterek, 'İki arkadaş el ele kanala atlamış.' dedi.

Urlu, oğlu Hasan ile Ömer İnan'ın çok iyi arkadaş olduklarını ifade ederek, Düdenbaşı İlköğretim Okulunda farklı sınıflarda okumalarına karşın hiç ayrılmadıklarını anlattı.

Kepez İlçesi Göksu Mahallesinde dün Hasan Urlu (9) ile Ömer İnan (11), serinlemek için girdiği sulama kanalından olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansının şoförü tarafından çıkarılmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Hasan Urlu yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Kaynak: AA