Minibüsçüler Ve Umum Servisçiler Odasından, Genel Sekreter Turan'a Ziyaret

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevine atanan Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Minibüsçüler Ve Umum Servisçiler Odasından, Genel Sekreter Turan'a Ziyaret
Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ile birlikte yeni Genel Sekreter Ercan Turan’ı makamında ziyaret eden Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, esnaflar olarak Turan’ın bu göreve atanmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Çünkü kendisi Malatya’da olan Malatya’da sorunları bilen esnafın içerisinde olan birisi” diye konuştu.

Genel Sekreter Turan’ın Malatya’yı çok iyi bilen birisi olduğunu belirten İnce, “Tabi ki genel sekreter yardımcılığı döneminde de esnafımızın her zaman yanında oldu. Minibüsçü ve servisçi esnafı olarak sorunlarımızın çözümü noktasında daima destekleri oldu. Bizler de şehrimizin ve esnaflarımızın gelişmesi adına güzel projeler ve hizmetlerde o esnaflar olarak kendilerinin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Ercan Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin sorunlarının hep beraber ortak akıl ile çözümü noktasında mücadele edeceklerini söyledi.

Yaklaşık 10 yıldır Malatya ve çevresinde görevlerde bulunduğunu ifade eden Turan, “Başkanımız bu görevi bizlere tevdi etti. Bizler de layık olmaya çalışacağız. Bu görevin vebalini ve ağırlığını çok iyi biliyoruz” ifadelerine yer verdi. Ülke olarak zor günlerden geçildiğini ifade eden Turan, “Bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğimizin bu kadar yüksek olması bizi umutlandırıyor. Daha sağlam adımlarla gece gündüz çalışarak Malatya’yı daha ileri seviyelere nasıl götürebiliriz, bu aldığımız sorumluluğu el birliği ile nasıl üstesinden geliriz düşüncesi ile çalışacağız. Ortak bir gayret olacak inşallah. Arapgir ve Çelikhan kaymakamlığı görevlerinde yaptığımız işleri de halkımız gerçekten takdir etmişti. İnşallah burada yapacağımız işlerin göstergesi olacak. Malatya’nın çok büyük avantajları var. Bakanımız var, genel başkan yardımımız var, daha nice bürokrat var. Bunların hizmetlerde süreci daha da hızlandıracağını düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA