Maltepe'de Ahmet Özhan Rüzgarı Esti

Maltepe Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk etkinliği olarak gerçekleşen programda ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahne aldı.

Maltepe'de Ahmet Özhan Rüzgarı Esti
Maltepe Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerinin startını verdi. Bir ay boyunca gerçekleşecek olan programların ilkinde Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi Ahmet Özhan sahne aldı. Programa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı gece boyunca ilahiler seslendirdi. Ünlü sanatçının sahne performansı izleyenlerden tam not aldı.

BAŞKAN KILIÇ’TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Maltepe Belediye Başkan Ali Kılıç, burada yaptığı konuşmada barış ve kardeşlik mesajı verdi. Kılıç, Ramazan ayını herkesi kucaklayarak ağırladıklarını belirtti.

“İyi ki varsınız iyi ki bizimle berabersiniz” diyen Kılıç, “Her şey yürekte başlar. Yürekte biter. Ne arıyorsanız burada. Sevgiyi burada yeşertmemiz lazım. Bizden olan olmayan, bizim gibi düşünen düşünmeyen 72 millete aynı bakarak herkesi kucaklamak üzere Ramazanı Şerifi burada ağırlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ünlü Ünlü Tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan ise, “Ramazan ayı cümlemize ve İslam alemine kardeşlik, barış, huzur ve bereket getirsin. Bütün duamız bütün beklentimiz bu. İnsanoğlu hayatta nasıl olsa doyuyor. Aç bırakmaz Allah kulunu. Her şey yoluna girer. Bunun en güzel çağrıcısı kardeşliktir, sevgidir” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Maltepe Belediyesi’nin Organik Pazar Alanı’nda Ramazan ayı boyunca her gün etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.
Kaynak: İHA