Giresun Emniyet Müdürlüğünden Ramazan Önlemleri

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından ramazan dolayısıyla asayiş ve trafik yönünden bazı tedbirlerin alındığı bildirildi.

Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yarın başlayacak olan ramazanın huzur içerisinde geçirmesi yönünden gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Ramazan nedeniyle 19 motorize, 10 da yaya ekibin oluşturulduğu vurgulanan açıklamada,'Vatandaşlarımızın ramazan ayını huzur içerisinde geçirmelerini, ibadetlerini rahat ve güven ortamında yapabilmelerini temin amacıyla gerekli asayiş ve trafik tedbirleri alınmıştır. İftar öncesi ve sonrasında vatandaşlarımızın yoğunlukta bulunacakları değerlendirilen Gazi caddesi, Atatürk meydanı, Debboy mevki, Haydar Aliyev parkı kavşağı, Malpazarı kavşağı, Osman Ağa meydanı, Tabaklar geçidi, ana arterler, önemli kavşaklar ile teravih namazı için camilerimiz çevresinde alınacak emniyet tedbirlerinde 19 motorize ekip ve 10 yaya devriye personeli görevlendirilmiştir. Yine ramazan ayı boyunca kahvehane, çay ocağı ve internet kafelerin kontrollerine ağırlık verilecektir' ifadeleri kullanıldı

Kaynak: AA