Gebze İlk İftar Sofrasına Hazırlanıyor

Gebze Belediyesi, Güzeller mahallesinde kuracağı Ramazan ayının ilk iftar sofrasında Gebzelileri bir araya getirecek.

Gebze İlk İftar Sofrasına Hazırlanıyor
Gebze Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketi, Gebzelilerle birlikte yaşanacak. Gebze Belediyesi tarafından ilçenin mahallerinde kurulacak iftar sofralarında Gebzeliler, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan ayının tüm güzelliklerini bir arada yaşayacak.

İlk mahalle iftarının 6 Haziran Pazartesi günü Güzeller Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Parkı’nda verileceği Gebze’de ayrıca her akşam Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nin bahçesinde Gebzelilere iftar yemeği ikram edilecek. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan geleneksel mahalle iftarları 7 Haziran Salı Beylikbağı mahallesi Cengiz Topel caddesi, 8 Haziran Çarşamba Köşklüçeşme muhtarlık önü, 9 Haziran Perşembe Mimar Sinan ve Cumhuriyet mahalleleri lunapark alanı, 11 Haziran Arapçeşme mahallesi Yunus Emre Orta Okulu önündeki iftar organizasyonlarıyla sürecek.

Gebzeli hemşerilerinin Ramazan ayını bir kez daha tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle iftarlarına katılmaya ve kurulacak sofralarda Halil İbrahim bereketini birlikte paylaşmaya davet etti.
Kaynak: İHA