Cem Belevi, Doğum Gününü Piazza'da Kutladı

Mini konser ve imza günü etkinliği için geldiği Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarına unutulmaz bir gün yaşatan ünlü oyuncu ve müzisyen Cem Belevi’ye sahnede doğum günü sürprizi yapıldı. Şarkılarını seslendirdiği sırada sahneye getirilen doğum günü pastası ile büyük şaşkınlık yaşayan genç sanatçı, pastayı sevenlerinin alkışları arasında kesti.

Cem Belevi, Doğum Gününü Piazza'da Kutladı
“İnadına Aşk” dizisindeki rolüyle oyunculukta da kendisini kanıtlayan yeni kuşağın başarılı sesi Cem Belevi, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde Kahramanmaraşlı hayranları ile buluştu.

ALAN SAATLER ÖNCESİNDEN DOLDU

Konser ve imza günü etkinliği için saatler öncesinden Piazza AVM’ye akın eden Cem Belevi hayranları, etkinliğin gerçekleştiği alanı tamamen doldurdu. Sevenlerinin yoğun tezahürat ve alkışları arasında sahneye çıkan Cem Belevi, “Günaydın Sevgilim”, “İnadına Aşk”, “Sevemez Kimse Seni” ve “Sor” isimli şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı, bitmek bilmeyen enerjisi ve üstün sahne performansıyla konseri izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Dillerden düşmeyen şarkıları ve oyunculuğuyla özellikle gençlerin gönlünde taht kuran Cem Belevi, şarkılarını seslendirdiği sırada, Piazza yönetiminin sürpriziyle büyük şaşkınlık yaşadı. Doğum günü olan ünlü sanatçı için sahneye pasta getirildi.

Cem Belevi, üzerindeki mumları üfleyerek söndürdüğü pastayı, sevenlerinin alkışları ve sevgi gösterileri arasında kesti.

Doğum gününü Piazza’da kutlayan Cem Belevi, mini konserin ardından imza günü etkinliğinde hayranlarıyla tanışıp, sohbet etti. Yakışıklı sanatçı, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı.

Ünlü sanatçının bazı hayranları, heyecandan gözyaşlarını tutamadı.

ÜÇ KENTTE ÜÇ KONSER

İlk kez geldiği Kahramanmaraş’ta gördüğü yoğun ilgiden çok memnun kaldığını belirten Cem Belevi, sahneye getirilen doğum günü pastasının da kendisi için büyük sürpriz olduğunu söyledi.

Genç sanatçı, “Doğum günümü hatırlayıp, kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş konserini tamamladık, buradan Gaziantep’e geçeceğiz. Oradan da Kuşadası’na. Üç kentte üç ayrı konserle günü tamamlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA