Burhaniye'de Üniversiteliler Bisiklet Festivaline Katıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen bisiklet festivaline Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencileri de katıldı. Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz’un koordinatörlüğünde, birçok Yüksekokul öğrencisinin destek verdiği organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından gelen 220, Burhaniye ve çevresindeki bisiklet gruplarından katılan 30 olmak üzere toplam 250 bisikletçi katıldı.

Burhaniye'de Üniversiteliler Bisiklet Festivaline Katıldı
Deniz, doğa ve kültür ile iç içe olan Ören’de Cennet Kamp alanında konaklayan bisikletçiler, 4 gün boyunca Kaz Dağları ve Madra Dağı’nın sahip olduğu kültürel ve doğal güzellikleri bisiklet ile keşfetti ve doğada pedal çevirmenin keyfini dolu dolu yaşadılar.

Büyük bir coşku yaşandığını anlatan Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban,” Doğa dostu bisiklet ile turizmi bir araya getiren 2. Burhaniye Bisiklet Festivali Burhaniye ve çevresinin tanıtılmasına ve turizm çeşitliliğine katkıda bulunmuştur. BUBYO Ailesi olarak bu tür organizasyonlara destek olmaya devam edeceğiz 2. Burhaniye Bisiklet Festivali’ni başarıyla tamamlayan festival organizasyon kurulu ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA