Düğün Fotoğrafını Evliliklerinin 18. Yılında Çektirdi

Adanalı Şabanoğlu çifti 18 yıl aradan sonra gelin ve damatlıklarını giyerek Kapadokya'da düğün fotoğraf çektirdi.

Adana'da yaşayan ve 18 yıl önce evlenen Şabanoğlu çifti, gelin damat fotoğrafI hayallerini Kapadokya'da gerçekleştirdi.

Adana'da inşaat işiyle uğraşan Vehbi Şabanoğlu (39), evliliği sürecinde yaptığı fedakar davranışlarından dolayı eşi Yıldız Şabanoğlu'na Kapadokya'da düğün fotoğrafı sürprizi yaptı.

Şabanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1998 yılında evlendiğini ve o zamanın şartlarında düğün fotoğrafı çektirme imkanlarının olmadığını söyledi.

Aradan geçen 18 yılın ardından içinde uhde kalan düğün fotoğrafları için eşine sürpriz yapmaya karar verdiğini belirten Şabanoğlu, 'O yıllarda bu kadar imkanlar yoktu. İmkanlar olmayınca da insanın içinde bir uhde kalıyor. 18 yıllık bir emeğin karşılığını bu şekilde ödemek istedim.' dedi.

Hayatında zor dönemler yaşadığını belirten Şabanoğlu, 'İnşaat işleriyle uğraştığım yıllarda eşimle tanıştım ve evlendik. Evlendikten kısa süre sonra eşim bana şans getirdi ve ticaret hayatına atıldım. Babamın hastanede geçen yıllarında hep benim ve ailemin yanında oldu. Bu fedakarlıkları hem anne hem eş hem de kadın olarak yaptı ve hiç bıkkınlık göstermedi.' ifadesini kullandı.

Şabanoğlu, eşinin en zor zamanlarda hep yanında olduğunu anlatarak, 'Eşim 4 çocuğumun annesi ve ben eşime sürpriz yaparak onun özlemini gidermeye çalıştım. Sevmek başka bir şey ama emek başka bir şey. O bana önce güzel bir eş sonrada güçlü bir eş olarak hayat arkadaşlığı yaptı. Ben de ona hakettiğini yaptım. Evimizin duvarında bile bir gelinlikli resmi yoktu. Hep başkası için gayret gösterdim ama bu sefer kendim için böyle bir şey yaptım.' diye konuştu.

Çiftin fotoğraflarını çeken Burak Yıldırım ise Kapadokya'da uzun yıllardır düğün fotoğrafçılığı yaptığını daha önce bu tür bir durumla karşılaşmadığını kaydetti.

Önceki yıllara göre Türkiye'nin birçok yerinde dış çekim yapılmaya başlandığını söyleyen Yıldırım, 'Aradan 18 yıl geçmesine rağmen sevgi dolu enerjik bir çiftimiz var. Başlarda bizde çok şaşırdık ancak onlar ilk günkü aşıklar gibi bize birbirinden güzel pozlar verdi. Çekimlerimiz keyifli oldu bizde bu kadarını beklemiyorduk.' dedi.

Yıldırım, Kapadokya’nın son zamanlarda düğün fotoğrafçılığı çekimlerinde gözde mekanlar arasına girdiğini anlatarak, 'Burada balon manzarası eşliğinde çekimlerimizi yapabiliyoruz. Buranın her anı ayrı güzel. Şehir dışı ve yurt dışından buraya gelerek düğün anılarını eşsiz manzara eşliğinde anılaştırıyorlar.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA