Yahyalı'da Kurumlar Ve Gelir Vergisi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Yahyalı ilçesinde, 2015 yılında en yüksek kurumlar ile gelir vergisi ödeyen kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

Yahyalı Ticaret Odası Başkanı Mustafa Tütüncü, bir düğün salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, devlete verilen her kuruş verginin ülke kalkınmasına katkı sağlayacağını belirterek, vergisini düzenli ödeyen mükelleflere teşekkür etti.

Yahyalı’nın tarım, madencilik, sanayi, ticaret ve turizm sektörlerinde önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Tütüncü, ilçedeki vergi mükellefleri sayesinde ülke ekonomisine katkı sağladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Esat Öztürk ise Türkiye’nin büyümesine, gelişmesine katkı sunan sanayici ve iş insanlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı'nın doğal güzellikleriyle Türkiye'de özel bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 2015 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri firmaların temsilcileri Hakkı Sayım, Hacı Cengiz, Özgür Büber, Recep Haban, Ali Süslü, Hacı Ahmet Koyuncu, Ahmet Keskinkılıç, Mehmet Bilgin, Mehmet Arslan, Ahmet Koyuncu, Ayhan Ünal, Arif Çamkıran, Abdullah Yılmaz ve Uğur Aydın ile Gelir Vergisi rekortmenleri Adnan Aydın, Mustafa Göksun, Gülsen İşseven, Fuat Karagöz, Ali Süslü, Fatma Pekçetin, Durmuş Ali Göksun, Perihan Güzeloğlu Tütüncü, Kemal Şahin ve Mustafa Öztürk’e plaket verildi.

Kaynak: AA