İŞKUR Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Semineri

İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Fatsa Belediyesi’nde 6 ay süreli işe başlayan 50 kişiye “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda seminer verildi.

İŞKUR Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Semineri
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün, İnsan Kaynakları Müdürü Selva Sarıhan ve Temizlik İşleri Müdürü aynı zamanda A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Derya Ateşli hazır bulundu.

Seminer hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Derya Ateşli, “İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yarına Çalışma Programı çerçevesinde Fatsa Belediyemiz bünyesinde çalışacak olan personele 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında iş sağlığı ve güvenliği konularında seminer verilmiştir. Verilen eğitimin konusu çalışanların iş sağlığı ve güvenliğini koruma idarenin de iş verimini arttırmak. Uygun işe uygun çalışanı yerleştirerek istihdamı sağlamak. Ayrıca çalışanlara yasal hak ve sorumlulukları ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi” dedi.

Seminerin ardından Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün ve İnsan Kaynakları Müdürü Selva Sarıhan tarafından İŞKUR personellerine görev yapacakları birimler hakkında bilgiler verildi.

Kaynak: İHA