Birleşik Metal İş Sendikası Üyeleri İftarda Buluştu

Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde metal işçileri için düzenlenen iftara katıldı.

Birleşik Metal İş Sendikası Üyeleri İftarda Buluştu
Kocaeli’nin Gebze ilçesi Eskihisar sahilinde bulunan bir restaurantta Birleşik Metal İş Sendikası’nın düzenlediği iftara, Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu katıldı.

Genel Başkanın katıldığı iftar yemeğinde eski yeni birçok sendikalı bir araya geldi. Başkan Serdaroğlu, iftar öncesinde bütün sendikalılarla tek tek selamlaştı.

İftar sonrası kısa bir açıklamada bulunan Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, “ Gebze, sanayi şehri olduğu için genel olarak çalışma hayatında çok çok sorunlarının da yaşandığı bir bölge. Türkiye iyi günler yaşamıyor. En son dün akşam ki terör saldırısında şuana kadar 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Onlara baş sağlığı diliyorum. Ülkemizde böyle bir terör saldırısının bir daha yaşanmamasını umut ediyorum. Önemli olan ülkenin bir bütünsellik içerisinde tüm terör saldırılarına karşı bir duruş sergilemesi ve terörün nereden gelirse gelsin karşı çıkacak bir politikayı hayata geçirmesi lazım” dedi.

Yapılan konuşmanın ve yenilen iftar yemeğinin ardından program, Birleşik Metal İş Sendikası üyelerinin bayramlaşması ile sona erdi.
Kaynak: İHA