Başkan Toksoy, İftarda Esnaf, Muhtar Ve STK'larla Buluştu

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, esnaf, STK temsilcileri ve muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Toksoy, İftarda Esnaf, Muhtar Ve STK'larla Buluştu
Başkan Toksoy, son terör olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bu günlerde en çok birlik, beraberliğe ülke olarak ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Başkan Göksal Toksoy, Mübarek Ramazan ayında ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyenlerle top yekün ve tek yürek olarak mücadele edeceklerini söyledi.



Başkan Toksoy, “Biz tarih boyunca çok büyük badireler atlatmış, çok büyük zaferler kazanmış hür ve bağımsız yaşamış bir milletiz. Bundan emin olun ki vatanımıza, toprağımıza, bayrağımıza sahip çıktığımız sürece bu gözü dönmüş caniler, bu şer odakları hedeflerine ulaşamayacak. Biz Allah’ın izniyle birliğimizi muhafaza ederek bu terör belasından hep birlikte kurtulacağız. Şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’da, düzenlenen iftar yemeğinden dolayı Başkan Toksoy’a teşekkür ederek, birlik beraberlik mesajı verdi.

İftar yemeğine, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Kars İl Genel Meclisi ve Sarıkamış Meclis üyeleri il kurum amirleri de katıldı.

İftar yemeğinde birlik beraberlik mesajları verilirken, teröre lanet okundu.
Kaynak: İHA