Başkan İsmail Erdem'den Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Vatandaşları iftar yemeğinde ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını lanetleyerek, "Devletimize sahip çıkarak, ay yıldızlı bayrağımıza sahip çıkarak, komşuluk hukukuna, arkadaşlığımıza, dostluğumuza, kardeşlik hukukumuza sahip çıkarak var olmayı bileceğiz" dedi.

Başkan İsmail Erdem'den Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Sancaktepe Belediyesi, Samandıra Meydanı’nda vatandaşlara iftar yemeği verdi. Samandıra Meydanı Saat Kulesi önünde gerçekleştirilen iftar yemeğine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile binlerce vatandaş katıldı.

Aynı sofrada biraraya gelen Sancaktepeliler, Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştı.

Vatandaşlarla birlikte iftar yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

"79 MİLYON İNSANIMIZIN BİRLİK, BERABERLİĞİ BİZİM İÇİN ESASTIR"

Terörü lanetleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Cenab-ı Hak rahmet eylesin. Şehitler ölmez diyoruz. Onlar bizimle beraber şuanda aynı sofraları paylaşıyorlar. Onun için Cenab-ı Hak’ka bu mübarek akşamda önümüzde Kadir Gecesi var duaların kabul ve makbul olacağı arkası Ramazan Bayramı’na ulaşıyoruz. Cenab-ı Hak ülkemize huzur versin. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ağız tadıyla Kadir Gecesi’ni, Ramazan Bayramı’nı yaşamayı Cenab-ı Hak hepimize nasip eylesin. Onun için de 79 milyon insanımızın birlik, beraberliği bizim için esastır” dedi.

"KARDEŞLİK HUKUKUMUZA SAHİP ÇIKARAK VAR OLMAYI BİLECEĞİZ"

Anadolu topraklarında insanların asırlarca kol kola olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Erdem, “Dedelerimizin, büyüklerimizin, atalarımızın bize bırakmış oldukları her türlü mirasa sahip çıkarak, vatan topraklarını sahip çıkarak, devletimize sahip çıkarak, ay yıldızlı bayrağımıza sahip çıkarak, komşuluk hukukuna, arkadaşlığımıza, dostluğumuza, kardeşlik hukukumuza sahip çıkarak var olmayı bileceğiz. Onun için değerli kardeşlerim yeise düşmüyoruz. Dua ediyoruz Cenab-ı Hak bu ülkemizin güzel insanlarının huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA