Selahiye Camisi İbadete Açıldı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan ve kısa sürede yeniden restore edilen Selahiye Camisi yeniden ibadete açıldı.

Selahiye Camisi İbadete Açıldı
Cuma namazı öncesinde yapılan cami açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Müftüsü Veysel Çakı, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, Selahiye Mahallesi cemaati ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN"

Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, caminin yeniden restore edilerek ibadete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Selahiye Camisi Samsunumuzun yıllardır bildiğimiz köklü bir ibadethanesi. Bu ibadethanenin yeniden restore edilerek yeni bir anlayışla ibadete kazandırılması hepimizi çok mutlu etti. Bugün Ramazan arifesinde bu restorasyonu yapan ve bu mabedi bu hale getiren herkesten Allah razı olsun. Burada ben yüreğimde huzur hissediyorum" diye konuştu.

Selahiye Camisi, Samsun Müftüsü Veysel Çakı’nın yaptığı duanın ardından kesilen kurdele ile ibadete açıldı. Açılış sonrası protokol ve cemaat Cuma namazını Selahiye Camisi’nde kıldı.
Kaynak: İHA