Muhafazakar Modanın Devleri Bursa'da Buluştu

Bursa’da ikinci kez gerçekleştirilen Bursa Alışveriş Festivali (NUNFEST), vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Festivalde düzenlenen defilede podyuma çıkan ünlü mankenler, birbirinden ünlü markaların abiye ve tesettür kreasyonlarını da tanıttı.

Muhafazakar Modanın Devleri Bursa'da Buluştu
Türkiye’nin tek muhafazakar cemiyet dergisi Nun’un düzenlediği NUNFEST, Bursalıların yoğun izdihamı ile karşılaştı. Kültürpark içinde bulunan Sadabat Sarayı’nda düzenlenen festival 2 günde 20 bin Bursalıyı ağırladı. Yarın sona erecek olan festivalde 60 seçkin marka yer alırken, alışveriş festivalinde eşarptan mantoya, etekten gelinliğe, makyaj malzemelerinden ev gereçlerine kadar binlerce ürün bulunuyor. Festivalde düzenlenen defilede podyuma çıkan ünlü mankenler, birbirinden ünlü markaların abiye ve tesettür kreasyonlarını da tanıttı.

"SOSYAL MEDYA BÜTÜN PİYASAYA YANSIDI"

Son 4 yıldır tesettüre olan teveccühün zirve noktada olduğu ifade eden modacı Pınar Şems, “Hala daha tesettürlü bayanlara hitap edecek ürünler yüzde 50 civarında. Bütün tesettürlü bayanlara yönelik ürünlerin çıkmasına 3 yıl daha var. Çok gariptir belki ama son dönemde bayanların gardıroplarında artık birçok ürün var. Eskiden bir abiyemiz olurdu ve düğünlerde sadece onu giyerdik. Fakat şimdi sosyal medyada paylaşım yaptığımız için artık her türlü ayrı ayrı abiye giyiyoruz. Bu yüzden abiye piyasası daha da genişledi. Sadece tesettüre değil bütün piyasaya yansıdı” dedi.

Kaynak: İHA