Müge Anlı'da 'Cem Özdemir' tepkisi

Alman Federal Meclisi'nde sözde Ermeni Soykırımı'nı kabul eden oylamaya destek veren Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Müge Anlı'da 'Cem Özdemir' tepkisi
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Sert programında Almanya konusu açılınca Avukat Rahmi Özkan sinirlerine hakim olamadı.

Alman parlamentosunun utanmadan bu kararı verdiğini söyleyen Özkan, '1915 senesindeki olayların tepeden tırnağa aşağısına bir in de Alman hükümeti olarak, bütün Avrupa Birliği olarak ondan sonra buna el kaldır' dedi. Rahmin Özkan, Ermeni rozeti takan Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'e de çok sert çıktı.

'Hele bir de orada milletvekili sıfatını kazanmış birisi utanmadan yakasında hangi rozeti takıyor. Yazıklar olsun sana' diyen Özkan, 'Buradan bir Türk vatandaşı olarak içimden gelerek bu şekilde hitap ediyorum' şeklinde konuştu.

Rahmin Özkan'ın bu açıklamaları üzerine Müge Anlı, 'Katılıyorum... önce gitsinler kendi pisliklerini temizlesinler' dedi.

Özkan, 'Kusura bakmayın... Konuyu nereden nereye getirdim ama içim doluydu zaten. Almanya deyince kendime hakim olamadım' ifadelerini de kullandı. BEYAZ GAZETE