Ankara Meslek Yüksekokulu 18. Dönem Mezunlarını Verdi

Ankara Meslek Yüksekokulu 18. dönem 330 öğrencisini mezun etti. Mezuniyet programına Rektör Prof. Dr. Abdulkadir Şengün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Kösecik, Ankara MYO Müdürü Doç. Dr. Nurettin Can, akademik kadro ve mezunların aileleri katıldı.

Ankara Meslek Yüksekokulu 18. Dönem Mezunlarını Verdi
Rektör Prof. Dr. Abdulkadir Şengün, Ankara MYO’nun üniversitenin ilk akademik birimlerinden olduğunu söyleyerek yılların verdiği tecrübe ve birikimle yüksek bir eğitim öğretim düzeyine eriştiğini anlattı. Şengün, “Üniversitemiz mezunlarının, yüksek insani ve ahlaki değerlerle, toplum ve insanla barışık bir seviyede eğitim almasını hedefliyor. Bu açıdan mezunlarımızın Türkiye’nin geleceğinin mimarları olacağından hiç endişem yok” dedi.

VAKTİNİZİN KIYMETİNİ İYİ BİLİN

Ankara MYO Müdürü Doç. Dr. Nurettin Can, 18. Dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını anlattı. Can, “Aldıkları teorik ve uygulamalı eğitimleri başarı ile tamamlayan, geleceğin emanetçisi güzide öğrencilerimizi tebrik ediyor, çocukları için maddi manevi katlandıkları sıkıntılar için değerli ailelerimizi de tebrik ediyorum. Gençlere tavsiyem, hastalanmadan önce sağlığınızın, ihtiyarlamadan önce gençliğinizin, fakirleşmeden önce zenginliğinizin, dara düşmeden önce de boş vaktinizin kıymetini çok iyi bilin” diye konuştu.

Törende konuşan dönem 1.’si Zeynep Ergin ise, ‘Öncelikle ben bu okula gelmeden önce minibüste para uzatırken bile gerilen biriydim insan ilişkiler açısından zayıftım. iletişim becerilerini geliştirmek için buraya geldim. Ailemin desteğini hocalarımın desteğini arkamda hissettim. Hepsine teker teker çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Program stand-up gösterileri, müzik dinletileri ve kep atma töreni ile son buldu.
Kaynak: İHA