Yaşam Vadisi Bisiklet Geçişi Ve Yaya Alt Geçidi Hızla Tamamlanıyor

Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi’nin bölünmemesi, vatandaşların gerek yürüyerek gerekse bisikletiyle tüm vadi boyunca gezebilmesi için noktaya bisiklet geçişi ve yaya alt geçidi kazandırıyor. Çalışmaların sürdüğü Adnan Kahveci Mahallesi’nde Yaşam Cafe önündeki döner kavşaktaki alanı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, buraya yapılacak alt geçit sayesinde daha güvenli ve konforlu bir yaya ulaşımının sağlanacağını, trafiğin de aksamayacağını belirtti.

Yaşam Vadisi Bisiklet Geçişi Ve Yaya Alt Geçidi Hızla Tamamlanıyor
Beylikdüzü‘nde Yaşam Vadisi noktasında yaya ulaşımı ve trafik akışının güvende seyredebilmesi adına birtakım çalışmalar yürütülüyor. Vatandaşın ve ilçe yapısının beklentilerine cevap verebilmek amacıyla kolları sıvayan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, toplamı 1 milyon metrekarelik Yaşam Vadisi’nin 1. Etap bölgesinde bisiklet geçişi ve yaya alt geçidi uygulamasını yapıyor. Proje, Yeşil Vadi’yi bölen Anadolu Caddesi’nin altından devam ediyor, uygulama bisiklet sürücüleri ve yayalar için büyük önem taşıyor.

Anadolu Caddesi, Kışla Caddesi Atatürk Bulvarı ve Davutpaşa Caddesi’nin kesiştiği alanda çalışmaları hızla süren Yaşam Vadisi Bisiklet Geçişi ve Yaya Alt Geçidi, yayaların ulaşımına güvenli şekilde olanak verecek, bölgenin trafik akışı rahatlayacak, bisiklet kullanıcıları içinse geçit büyük kolaylık sağlayacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin Ekim ayında 300 bin metrekareye yakın kısmıyla tamamlanacağını söyledi.



İmamoğlu, “Bu alt geçiş sayesinde vatandaşlar vadinin 1’nci etabından 2’nci etabına pratik şekilde geçebilecek ve tüm etapları takip ederek denize kadar inebilecek” dedi.

Kaynak: İHA