Hasköy Belediyesi'nin Çalışmaları Göz Dolduruyor

Muş’un Hasköy Belediyesi, ilçede yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.

Hasköy Belediyesi'nin Çalışmaları Göz Dolduruyor
Hasköy Belediyesi, ilçede başlattığı altyapı, üstyapı, ışıklandırma, sosyal yaşam alanları ve çevre düzenlemesi çalışmaları ile özlenen hizmeti ilçe halkına sunmaya devam ediyor. Birçok çalışmanın hayata geçirildiği ilçede belediyecilik alanında da tam bir Ramazan bereketi yaşanıyor. Kısıtlı imkanlara rağmen yeni iş makineleri alarak araç filosunu genişleten Hasköy Belediyesi, vatandaşlara hak ettiği hizmeti sunmak için ilçedeki tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Göreve geldikten sonra ilçede başlattığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, kısa sürede vatandaşları hizmetle buluşturmayı başardı. Belediye hizmetleri konusunda ilklere imza atan Başkan Özen, yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özen, “Hizmet konusunda ilçemizi iyi bir seviyeye getirmek için ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hasköy’ün sorunlarını bilen biri olarak çözüm noktasında en iyiyi yapmanın gayreti içindeyiz. Bu anlayışla sınırlarımızı zorlayarak ilçemize hizmet sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Bütçe konusundaki sıkıntılara rağmen araç parkına yeni iş makineleri kazandırdıklarını kaydeden Özen, “İller Bankası her ay nüfusa göre belediyelere ödenek gönderir. Bugüne kadar biz bu ödeneği hizmet konusunda sınır olarak belirlemedik. Bütçemizin yetersizliğinin hizmet etmemize engel olmaması gerektiğini düşündük. Bu çerçevede 1 adet kazıcı kepçe, 1 adet süpürme aracı ve 1 adet arazöz alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde ilçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde bulundurmak üzere 250 adet çöp konteynırı aldık. Temizlik alanında yaptığımız çalışmalar halkımızın sağlığına verdiğimiz önemin en iyi göstergesidir” diye konuştu.

İlçe merkezindeki yolların büyük bir kısmını parke ve asfalt döşeme yaptıklarını ifade eden Özen, “İlçeyi köy görünümünden kurtarmak için yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Allah’a şükür bu konuda başarılı sonuçlar aldık. Bu yıl 70 kilometre parke taşı döşemesi de hedefliyoruz. Bununla beraber yaşanan kanalizasyon sorununu asgariye indirdik. Birçok bölgemize yeni hatlar döşedik. Programımıza aldığımız yerlerin de en kısa sürede eksikliklerini gidereceğiz. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştirdik, ancak bunu yeterli bulmuyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız. Allah bu yolda bizi mahçup etmesin” ifadelerin kullandı.
Kaynak: İHA